forkæl dig selv

LuksusGravid

3400 kr


Beskrivelse
  • Gravidfotografering i op til 2 timer og masser af billeder- 30 digitale billeder (stor str.)
  • Flere lokationer. Med så meget fototid er der virkelig mulighed for at få lavet kreative og forskellige billeder. Du kan vælge både studie og naturen ( Køge) hvis du har lyst. Hvis du er mest til naturbilleder, kan vi tage både til stranden og skov eller fx en græsmark.
  • Udvælg dine 7 yndlingsbilleder som bliver smuk redigeret og leveret i høj opløsning & print klar
  • Kæreste velkommen
  • Fri brug af lånegarderobe

Nysgerrig på mere?

Med Luksuspakken må kæresten virkelig forstå, at du fortjener at blive forkælet. LuksusGravid giver dig mulighed for at prøve mange forskellige fotoideer og fx at vælge både studie og natur billeder. Om du skal lokke kæresten med på billederne eller ej, er helt op til dig. Vi starter vores fotoaftale med at tage en snak om billedønsker og kigge lånegarderoben igennem. Så går vi igang med at lave billeder – jeg sørger for at skabe den rette stemning til billederne og viser dig tricks og tips til hvordan du skal bruge din krop. Det er din smukke mave, der er i fokus, så du behøver ikke være nervøs for at skulle ”være på” hele tiden. Undervejs viser jeg dig billederne i kameraet, så du kan følge med og have tillid til at du kan det her – også selvom du måske føler dig lidt stor eller uvant foran kameraet.

Selvom du garanteret føler at din gravide mave er kæmpe stor, så er maven først fotoklar i uge 30. Det ideelle tidspunkt for de fleste gravide er ml uge 30-34.

Ja, der lidt forskellige ting, du kan gøre før din fotoaftale. Det første er at finde billedinspiration enten her på min www eller fx Pinterest, så du får en idé om hvilken slags billeder, du synes om. Forud for vores fotoaftale får du også en lille pakkeliste til mig (og kæresten, hvis han skal med). Det vigtigste at tage med er et bh & trusse sæt i  sort og et sæt i  hvid/ hudfarvet – gerne stropløs, hvis du har.

Du kan stadig få taget smukke billeder. Hævede ben, strækmærker, bækkenløsning og alle de andre ting, der kan finde på at dukke op i graviditeten, finder jeg en måde at arbejde med, det sætter ikke en stopper for skønne billeder.

Ja absolut. Forkæl dig selv med at blive gjort fotoklar af dygtige stylister hos Silkecare i Solrød Strand. Bookes på www.silkecare.dk Makeup fra 400 kr. Hår & Makeup ca 1.000 kr.

Ja, det kan du – jeg har et speciel tilbud kun for LuksusGravid kunder: 30 mins baby fotografering til 1.200 kr ( inkl. 10 store billeder – heraf 2 stk smukt redigeret)

Forhør dig om ledige tider

forevig

Glæden ved den magiske Mavetid