komplet pakke for gravid & baby billeder

Gravidpakken

2500 kr


Beskrivelse
  • Gravidfotografering 30 min inkl 10 digitale billeder (miniformat – kan bruges som digitale minder og i fotobøger)
  • Babyfotografering 30 min inkl 10 digitale billeder (miniformat – kan bruges som digitale minder og i fotobøger)
  • Vælg 5 yndlingsbilleder, som bliver smukt redigeret og leveret i høj opløsning & printklar (ekstra billeder 300 kr pr stk)
  • Kæreste og 1 barn velkommen
  • Fri brug af lånegarderobe

Nysgerrig på mere?

Med Gravidpakken kan du vælge at blive fotograferet i mit studie eller i naturen omkring Køge, hvor jeg bor. Vi starter vores fotoaftale med en snak om billedønsker og ser lånegarderoben igennem. Så går vi igang med fotograferingen – jeg sørger for at skabe den rette stemning til billederne og viser dig tricks og tips til din kropsholdning og udtryk. Du skal ikke være nervøs for at ‘være på’ hele tide, det er din smukke mave, der i fokus. Selve fotograferingen varer 1/2 time, så der er tid til en 2-3 forskellige billedopstillinger. Undervejs viser jeg dig billederne i kameraet, så du kan følge med og have tillid til at du kan det her – også selvom du måske føler dig lidt stor eller uvant foran kameraet 🙂 Der er altid plads til at forlænge fotograferingen med en ekstra 1/2 time (600 kr), det kan du tilvælge på selve dagen, hvis du føler for det.

Selvom du måske føler at din gravide mave er kæmpestor, så er maven først fotoklar i uge 30. Det ideelle tidspunkt for de fleste gravide er mellem uge 30-34.

Ja, der lidt forskellige ting, du kan gøre før din fotoaftale. Det første er at finde billedinspiration enten her på min webside eller fx Pinterest. Her får du en idé om hvilken slags billeder, du synes om. Forud for vores fotoaftale får du også en lille pakkeliste (også til kæresten, hvis han skal med). Det vigtigste at tage med er et bh & trusse sæt i sort og et sæt i  hvid/hudfarvet (gerne stropløs, hvis du har).  Hår & makeup ordner du selv derhjemme, der er ikke styling med i Gravidpakken, men du er velokommen til at booke det hos en stylist. Tag fat i mig, så anbefaler jeg gerne nogen.

Bare rolig, du kan stadig få taget smukke billeder. Hævede ben, strækmærker, bækkenløsning og alle de andre ting, der kan finde på at dukke op i graviditeten, finder jeg en måde at arbejde med. Det sætter ikke en stopper for skønne billeder.

Det skal du først når du har født. Du kan altid få en hurtig tid på hverdage, hvis du gerne vil have baby fotograferet i de første 10 dage (hvis baby er i topform). Vi får de bedste babybilleder i de her intervaller:

0-10 dage: Solobilleder af nyfødt baby sovende. Familiebilleder fx hvor baby er pakket ind i et tæppe eller liggende på fars arm – putter sig ind til mor, billeder af små hænder/fødder

3-4 uger Her er babys lille ansigt mere harmonisk ift hævelser og uklare øjne. Vågne billeder af baby liggende på ryggen. Familiebilleder fx hvor baby er pakket ind i et tæppe eller liggende på fars arm – putter sig ind til mor, billeder af små hænder/fødder

3-4 mdr: Baby kan ligge på maven og har øjenkontakt.  Smilende babyportrætter og dejlige familiebilleder, hvor I leger med baby.

7-9 mdr. Billeder med personlighed… baby kan sidde selv, lege med ting og lave mange forskellige udtryk. Billederne kan nu også være i naturen, hvor vi kan få mere afslappede og uformelle familie billeder.

Forhør dig om ledige tider

forevig

glæden ved den magiske mavetid